Ikkunaristikot

Ikkunaristikoiden avulla saat helposti uutta ilmettä asuntosi ulkonäköön!

Toteutamme ikkunaristikot mittatilaustyönä ikkunasi mittojen mukaisesti jolloin ikkunaristikot on helppo asentaa ja istuvat ikkunaan napakasti. Ikkunaristikkojemme valmistusmateriaalina on laadukas kotimainen puu, muovi tai alumiiniprofiili. Vakiomallistomme ikkunaristikoiden osalta on laaja, mutta toteutamme mielellämme ristikot myös asiakkaiden omien ideoiden ja mahdollisten suunnitelmien pohjalta, sillä erilaisia ikkunoita sekä maisemia löytyy runsaasti. Suunnitelmien ei tarvitse myöskään olla insinöörimäisen tarkat, sillä autamme ideasi ja/tai suunnitelmasi siirtämisessä toteutukseen.

Ikkunaristikoiden mallisto

Ikkunaristikoiden profiilimallit

Ikkunaristikoiden värit

profiilivärit

Vakiovärit löytyvät meiltä varastosta ja ovat heti saatavilla. Ristikoita on saatavilla kaikissa teollisuusmaalien RAL-Väreissä.

Kysy väreistä tarvittaessa meiltä lisää!

Ikkunaristikoiden asentaminen

ikkunaristikko
Esimerkki ikkunaristikkototeutuksestamme isoihin ikkunoihin

Eri malliset ikkunaristikot kiinnitetään tavallisesti mahdollisimman lähelle ikkunan lasipintaa, koska tällöin vältetään kalterimainen vaikutelma.

Mikäli ristikot valmistetaan puusta, kiinnitys tapahtuu joko muovisilla huulisalpakiinnikkeillä tai ristikon ympärille tehtyyn kehään ajettavan huulloksen avulla, mikä mahdollistaa koristeristikon upottamisen lähemmäksi lasipintaa.

Alumiiniset ikkunaristikot asennetaan ikkunaan käyttämällä liukutappia.Alumiiniset ikkunaristikot asennetaan ikkunaan käyttämällä liukutappia.

Ohjeistamme löydät asennusvideon ja -ohjeet asentamista varten.

Ikkunaristikoiden huoltaminen

Ikkunaristikkomme ovat kestävää tekoa, mutta ajan patina ja ulkoilma tekevät niille pitkällä aikavälillä erilaisia huoltotarpeita

Olemme avanneet verkkokaupan josta voit tilata ikkunaristikoihisi sopivia kiinnikkeittä mikäli entiset alkavat olla kuluneet

Katso tarjoamamme ikkunaristikoiden tarvikkeet

Heti suunnitteluvaiheessa olimme suunnittelijan kanssa samalla linjalla, että taloomme sopii maalaisromanttinen ja samalla klassinen kuuden ristikon malli. Toki jokainen ikkuna on erikokoinen ja -näköinen, ja kaikkiin ikkunoihin suunniteltiin niiden kokoon sopivat ristikot.

Toimitamme tuotteitamme koko Suomeen 
Matkahuollon ja Postin välityksellä. 

Toimituskulut alkaen 15 euroa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
× Kuinka voimme olla avuksi ?