Ikkunaristikot

Ikkunaristikoiden avulla saat helposti uutta ilmettä asuntosi ulkonäköön!

Toteutamme ikkunaristikot mittatilaustyönä ikkunasi mittojen mukaisesti jolloin ikkunaristikot on helppo asentaa ja istuvat ikkunaan napakasti. Ikkunaristikkojemme valmistusmateriaalina on laadukas kotimainen puu, muovi tai alumiiniprofiili. Vakiomallistomme ikkunaristikoiden osalta on laaja, mutta toteutamme mielellämme ristikot myös asiakkaiden omien ideoiden ja mahdollisten suunnitelmien pohjalta, sillä erilaisia ikkunoita sekä maisemia löytyy runsaasti. Suunnitelmien ei tarvitse myöskään olla insinöörimäisen tarkat, sillä autamme ideasi ja/tai suunnitelmasi siirtämisessä toteutukseen.

Ikkunaristikoiden mallisto

Ikkunaristikoiden profiilimallit

Ikkunaristikoiden värit

profiilivärit

Vakiovärit löytyvät meiltä varastosta ja ovat heti saatavilla. Ristikoita on saatavilla kaikissa teollisuusmaalien RAL-Väreissä.

Kysy väreistä tarvittaessa meiltä lisää!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja ikkunaristikoista

Pyydä oheisella lomakkeella tarjous ikkunaristikoista ikkunoihisi tai kuvaa tarpeesi niin olemme yhteydessä. Tarjouksen pyytäminen tai lisätietojen kysyminen ei sido Sinua mihinkään.

Nimi
Jos käytettävissäsi on ikkunoiden mitat tai olet kiinnostunut omasta mallista tai tiedät jo valmiin mallin mistä haluat kuulla lisää niin kerro lisätiedot meille. Lisätiedot eivät ole pakollisia vaan voit myös jättää pelkän yhteydenottopyynnön ilman erillistä viestiä.
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, bmp, doc, docx, jpeg, Max. tiedoston koko: 7 MB, Max. tiedostot: 6.
  Voit halutessasi ladata kuvatiedostotoja tai suunnitelma-aihioita/luonnoksia joka kuvaa kohdetta ja/tai ideaasi tarkemmin.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Ikkunaristikoiden asentaminen

  ikkunaristikko
  Esimerkki ikkunaristikkototeutuksestamme isoihin ikkunoihin

  Eri malliset ikkunaristikot kiinnitetään tavallisesti mahdollisimman lähelle ikkunan lasipintaa, koska tällöin vältetään kalterimainen vaikutelma.

  Mikäli ristikot valmistetaan puusta, kiinnitys tapahtuu joko muovisilla huulisalpakiinnikkeillä tai ristikon ympärille tehtyyn kehään ajettavan huulloksen avulla, mikä mahdollistaa koristeristikon upottamisen lähemmäksi lasipintaa.

  Alumiiniset ikkunaristikot asennetaan ikkunaan käyttämällä liukutappia.Alumiiniset ikkunaristikot asennetaan ikkunaan käyttämällä liukutappia.

  Ohjeistamme löydät asennusvideon ja -ohjeet asentamista varten.

  Ikkunaristikoiden huoltaminen

  Ikkunaristikkomme ovat kestävää tekoa, mutta ajan patina ja ulkoilma tekevät niille pitkällä aikavälillä erilaisia huoltotarpeita

  Verkkokaupastamme löydät ikkunaristikkojen tarvikkeet

  Mittaus- ja tuoteneuvontapalvelumme auttaa mittojen ottamisessa sekä neuvoo tuotteidemme valinnassa

  Heti suunnitteluvaiheessa olimme suunnittelijan kanssa samalla linjalla, että taloomme sopii maalaisromanttinen ja samalla klassinen kuuden ristikon malli. Toki jokainen ikkuna on erikokoinen ja -näköinen, ja kaikkiin ikkunoihin suunniteltiin niiden kokoon sopivat ristikot.

  Toimitamme tuotteitamme koko Suomeen 
  Matkahuollon ja Postin välityksellä. 

  Toimituskulut alkaen 15 euroa.

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00 
  × Kuinka voimme olla avuksi ?