Kestävät ja kotimaiset hyttysverkot ikkunan mittojesi mukaan

Suomen lyhyttä kesää ei kannata pilata hyönteisten takia!

Yksi kesän inhottavimmista ongelmista on se, ettei ikkunaa voi koskaan pitää täysin auki, koska raikkaan ilman lisäksi asunnon sisälle pääsee lukuisat eri hyönteiset. Onneksi ongelma on helposti ratkottavissa hyttysverkon avulla. Ikkunasi mittojen mukaan tehty hyttysverkko pitää hyönteiset ulkona ja Sinä voit nauttia raikkaasta viileästä ilmasta. Hyttysverkko istuu paikoillaan napakasti, asentuu helposti ja on myös ilo silmälle

Olemme valmistaneet hyttyspuitteita erilaisiin ja -kokoisiin ikkunoihin yli 20 vuoden ajan. Tarjoamme myös huoltopalveluita meidän kautta myytyihin hyttysverkkoihin. Varaosia on mahdollista tilata myös itse verkkokauppamme kautta, jos esimerkiksi hukkaat kiinnikejousen ja tarvitset uuden.

Hyttysverkon avulla voit jättää jäähyväiset ininälle!

Valitse sisustukseesi sopivat materiaalit

Hyttysverkkomme valmistetaan mittatilaustyönä ikkunamittojen mukaisesti. Näin hyönteispuitteesta saadaan juuri oikean kokoinen joka istuu ikkunaan mallikkaasti sekä on helposti asennettavissa ja tarvittaessa irroitettavissa myöhemmin esimerkiksi hyttyspuitteen pesua varten.

Mittatilaustyönä valmistetut hyttysverkot istuvat ikkunaasi helposti ja mallikkaasti. Hyttysverkkoja on saatavilla kaikissa teollisuusmaalien RAL-väreissä (tarkoittaen sitä, että väri voi käytännössä olla mitä vain). Vakiovärimme ovat ns. varastovärejä, joita on saatavilla heti.

Hyönteispuitteita on saatavilla kaikissa teollisuusmaalien RAL-Väreissä ja vakiovärimme ovat ns. varastovärejä jolloin niitä löytyy meiltä heti.

Hyttyspuitteiden vakiovärit
Hyttysverkkojamme on saatavissa oheisissa vakioväreissä.

Hyttysverkot valmistetaan laadukkaista säänkestävistä materiaaleista kuten:

  • kotimaisesta männystä,
  • profiloidusta muovista
  • tai alumiinista

Hyönteisverkoissa käytetään normaalisti verkkomateriaalina lasikuituverkkoa.
Verkkomateriaalia vaihtamalla voidaan saada hyttyspuitteelle muitakin ominaisuuksia mm. kestävyyden osalta.

Meiltä löytyy seuraavia verkkomateriaaleja hyönteispuitteisiin:

Laadukkat materiaalit takaavat tuotteillemme hyvän ja pitkäikäisen kestävyyden. Suosittelemme kuitenkin hyttyspuitteen poistamista ikkunasta pakkaskauden ajaksi. Tällöin vältetään jäätymisestä aiheutuvia vaurioita ja saadaan vähennetyksi mahdollisia lintujen aiheuttamia tuhoja.

Hyttyspuitteillamme on viiden (5) vuoden takuu, koskien materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei kata välillisiä vaurioita eikä vaurioita, jotka ovat syntyneet ulkoisen tekijän vaikutuksesta.

Hyttysverkon mitat ja asennus

Helpottaaksemme oikeiden mittojen ottamista voit toimittaa meille kuvan ikkunastasi/ikkunoistasi, niin saat ohjeet mittojen ottamiseen. Kuvat voit toimittaa esimerkiksi sähköpostilla tai whatsappilla. 

Hyttysverkon asennus tapahtuu ikkunan sisä- tai ulkopuolelle. Ikkunan sisäpuolelle kiinnitys tapahtuu erillisen kiinnikejousen avulla. Ulkopuolelle asennettaessa, hyttysverkko kiinnitetään erityisen kiinnikesarjan avulla. Mukana tulevien kiinnikkeiden takia verkko on helppo asentaa sekä irroittaa esimerkiksi pesua varten. 

Asennusvideoiltamme ja -ohjeistamme löydät asennuksen lisäksi ohjeet ikkunamittojen ottamiseen hyttysverkon koon mitoittamista varten.

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy tarjous

Tarjouksen pyytäminen tai lisätietojen kysyminen ei velvoita Sinua mihinkään.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimitamme tuotteitamme koko Suomeen Matkahuollon ja Postin välityksellä. Toimituskulut alkaen 15 euroa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
× Kuinka voimme olla avuksi ?